Appartement de Luxe

Comfortabel verblijven in een ruim appartement in alle jaargetijden. Alle comfort aanwezig in de vorm van een ruime keuken, een slaapkamer beneden, een slaapkamer boven, een ruime woonkamer met comfortabele bedbank, een heerlijke stortdouche en infraroodsauna.

Beneden

Woonkamer

Een heerlijke 2 persoons (bed)bank en twee losse fauteuils met een moderne salontafel vormen het hart van de woonkamer.

Keuken / eethoek

De keuken is compleet ingericht met koelkast, inductiekookplaat, wasemkap, grote oven, koffiemachine (Nespresso), pannenset, kookgerei, borden, servies, olie, zout, peper voor de keukenprins(essen).

Een grote eettafel met banken zijn ideaal om aan te eten, te lezen en te knutselen.

Toilet

Er is een apart hangtoilet beneden.

Badkamer

In de ruime badkamer is een verlichte wasbak met kast aanwezig. Hier vindt u ook de haarföhn. Een grote inloop stortregen douche maakt de badkamer extra luxe.

Slaapkamer één: beneden

Beneden is een tweepersoons bed (standaard), dat we ook als twee eenpersoonsbedden kunnen opmaken (optie). Naast twee nachtkastjes heeft u ook een hangende klerenkast tot uw beschikking.

Boven

Slaapkamer twee: boven

Boven is een tweepersoons bed (standaard), dat we ook als twee eenpersoonsbedden kunnen opmaken (als optie). Ook is er een vast extra kinderbed beschikbaar, waar uw kind tot 6 jaar heerlijk kan slapen. Geeft u even bij de opties aan als u het kinderbed opgemaakt wilt hebben.

Infrarood sauna

Boven is ook een infrarood sauna geplaatst. Deze kunt u gratis gebruiken. In verband met hygiene verzoeken we u op een handdoek te gaan zitten en niet op het hout. U krijgt ook een badjas.

 

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *