Appartement

Comfortabel verblijven met uitzicht op de natuurlijke zwemvijver. Geniet van twee slaapkamers boven, een woonkamer met een kleine keuken en toilet en badkamer.

Beneden

Woonkamer/ eetkamer

In de woonkamer staat een tweepersoons bank en een comfortabele stoel. De eetkamer stoelen zijn makkelijk bij te zetten. Eten kunt u aan de standaard twee persoons tafel die ook weg te  klappen is, zodat u meer woonruimte heeft. Ook is de mogelijk een extra tafel aan te schuiven, zodat je er met vier personen kan eten.

De tv staat in de woonkamer.

Badkamer

Een wastafel, kast en inloopdouche.

Toilet

In de hal is een apart toilet.

Boven

Op de 1e etage is een overloop met kast

Slaapkamer één: voor

Boven is een tweepersoons bed (standaard), dat we ook als twee eenpersoonsbedden kunnen opmaken (optie). Er staat ook een stoel en de mogelijkheid om bagage op te bergen.

Slaapkamer twee: achter

Boven is een tweepersoons bed (standaard), dat we ook als twee eenpersoonsbedden kunnen opmaken (optie). Hier staat ook een kinderbed (tot 6 jaar) in de vorm van een brandweerauto. Als optie kunnen we deze voor u opmaken. U kind geniet gegarandeerd!

Terras

Buiten is een groot eigen terras op het zonnige zuiden met een 4- persoons zitje en een houten picknick tafel onder een afdak. Hier kunt u lekker buiten eten!

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *