Gastenverblijf II

Een vrijstaand gastenverblijf in een nieuwe woning in boerderij-stijl voorzien van modern comfort als apart toilet, badkamer met stortdouche, hoofd slaapkamer en woonkamer op beneden etage. Op de 1e etage is een overloop met sauna en een tweede slaapkamers.

De zeer ruime woonkamer heeft een keuken met inductiekookplaat, grote combi oven en koelkast. Eten kan aan de grote houten eettafel met aanschuifbare banken. Voor de 5e en 6e persoon is er een comfortabele en ruime bedbank in de woonkamer.

Buiten is er een groot eigen terras  met privacy en een houten picknick tafel onder een afdak. Op aanvraag is een BBQ mogelijk. Auto en eventuele fietsen zijn eenvoudig te parkeren op het terrein. Honden zijn welkom en krijgen een lekker welkomstpakket.

Voor kleine kinderen is op aanvraag een bedje mogelijk. Het huis is goed geïsoleerd en heeft dubbele beglazing. Comfortabel dus in alle jaargetijden!

Review Award gewonnen in december 2017! Er is digitale TV en radio, gratis wifi in het huis, een koffie- en theevoorziening. De keuken is geschikt voor het klaarmaken van maaltijden.

Woonkamer met slaapbank, salontafel, twee stoelen, kast en tv.
Keuken en eettafel.
Eettafel met uitzicht op woonkamer.
terras.
Terras en picnictafel.
picnictafel met uitzicht.
Hoofdslaapkamer op benedenverdieping.
Kledingkast in hoofdslaapkamer.
Toilet met wasbakje.
Badkamer met stortdouche, wasbak unit, handdoeken radiator en vloerverwarming.
stortdouche
Sauna op de 1e etage.
Tweede slaapkamer.