Tarieven 2020

Gasten

Iedereen is bij ons gast, wij hanteren geen aparte prijzen voor kinderen of baby’s. Wij laten kleine honden toe, tegen betaling, in onze accommodatie appartement en appartement de Luxe.

Verblijf prijzen per dag in euros

Aantal Gasten per accommodatieAppartementAppartement de LuxeLodge de Stee
1829797
297127107
3112147127
4127167147
5niet mogelijk182niet mogelijk
6niet mogelijk197niet mogelijk

Additionele diensten per dag in euros

Brandweerbed

Prijs Gratis

De jongste wil altijd al brandweer worden? Ervaar slapen in een heuse brandweerauto bed. Wij maken dit bed lekker voor je kleinste tot 6 jaar op! Alleen in ons Appartement.

Ontbijt (minimaal 1 dag van tevoren bestellen)

Prijs 9.50 / Per dag / Per gast

Wij serveren een heerlijk streekontbijt. Denk daarbij aan vers sap, koffie en thee. Een warme crossaint, broodjes met kaas van Hoeve Bosman , vleeswaren van Slagerij Lunenborg, eitjes van onze eigen kippen en een heerlijk yoghurt met vers fruit/muesli. Wij serveren alles vers, vandaar dat een bestelling minimaal 1 werkdag van tevoren moet worden opgegeven. Bij […]

Slaapkamer 2: opmaken als éénpersoonbed

Prijs Gratis

Standaard is deze slaapkamer opgemaakt met één tweepersoons bed. Optie is dit bed op te maken als twee éénpersoonsbedden.

Hond

Prijs 6.50 / Per dag / Per accommodatie

Honden zijn toegestaan in ons Appartement en Appartement de Luxe. Jouw hond wordt verwend met een eigen welkomstpakket. Honden mogen niet op de slaapkamer en op de meubels. Als een jonge hond zonder baasje is, zit hij in een bench. Wij kunnen een bench verzorgen.

Babybed

Prijs Gratis

Het plaatsen en opmaken van een babybedje is bij ons gratis.

Honden bench

Prijs Gratis

Jonge honden hebben een bench nodig. Wij kunnen deze voor u plaatsen in de woonkamer.

Slaapkamer 1: Opmaken als éénpersoons bed

Prijs Gratis

Standaard is deze slaapkamer opgemaakt met één tweepersoons bed. Optie is dit bed op te maken als twee éénpersoonsbedden.

Toeristenbelasting

De gemeente Hoogeveen heeft een kindvriendelijk beleid: tot aan 16 jaar rekenen we geen toeristenbelasting. Het tarief per persoon vanaf 16 jaar is 1,25 euro per dag.